Sequoias systerdotter Maven såldes för 750 000 dollar!

LeonasS6 130425

Vår amerikanska Sequoia Grove är stolt moster till det fantastiska stoet Maven som idag såldes för svindlande 750 000 dollar i Harrisburg. På bilden syns Sequoia med sin då tre dagar gamla son Leonas Sami. Numera ettårige hingsten Leonas Sami är alltså kusin med Maven.

Vi har sålt Leonas Sami till Oskar Svanberg som i sin tur erbjuder Sami som andelshäst. Som vi skrivit tidigare är Leonas Sami och Maven väldigt lika i sina blodskorsningar. Båda har Garden Grove som mormor. De har Valley Victory som morfarsfar respektive farfarsfar. Samt att American Winner är farfarsfar respektive morfar. Så här ser en testparning mellan Leonas Sami och Maven ut i blodbanken: Testparning

Läs mer om Sami som andelshäst på Oskars sida: Leonas Sami som andelshäst