Leonas Sami. Triton Sund – Sequoia Grove

LeonasSami 140919

Leonas Sami kommer från ett amerikanskt toppmöderne. Sequoia Groves mor Garden Grove är ett av USA’s allra bästa avelsston.

Sequoias Groves syster M Stewart (e. American Winner) har tidigare lämnat bl.a. Sverigebekanta Glide About och amerikanska årgångstoppen Lanson. Hennes allra bästa avkomma är dock det fantastiska stoet Maven.

Vi har sneglat på att få in American Winner-blodet i en Sequoia-avkomma och i Sami har vi det. Leonas Sami har American Winner som farfarsfar eftersom han har Viking Kronos-sonen Triton Sund som pappa.

Leonas Sami och Maven är väldigt lika i sina blodskorsningar. Båda har Garden Grove som mormor. De har Valley Victory som morfarsfar respektive farfarsfar. Samt att American Winner alltså är farfarsfar respektive morfar. Så här ser en testparning mellan Leonas Sami och Maven ut i blodbanken: Testparning

Läs Mer på Samis egen sida