Kaviar, Kilroy, Kaiser samt Smilla startar på Mantorp

Leonas Kilroy Maxi Kimberley

Fyra Leonas-hästar startar på Mantorp på söndag! Smilla startar i uttagningslopp till Amatör-SM. Kaviar gör debut i monté. Kaiser provar på Sikta mot Stjärnorna i sin tredje start. Lägg därtill att även Kilroy startar.

Vilken härlig tävlingsdag och själva är vi inte på plats utan vi befinner oss då långt, långt bort i de finska skogarna, nästan vid ryska gränsen. Vi ska närvara vid Kungstravet i Mikkeli vilket säkert blir en upplevelse och veckan innan har vi hyrt en stuga vid en sjö. Kan vi hoppas på 3G-täckning ute i finska vildmarken? I annat fall har vi 63 km till närmaste ställe med trådlöst internet vilket är i Joensuu.

Bilden är på Maxi Kimberley och Leonas Kilroy som föl. Kimberley har alltså tre avkommor till start på söndag. Dessutom startar Kimberley-dottern Leonas Kaksi på Åmål på måndag i ett montélopp med Åsa Svensson i sadeln.

Kimberley är dräktig med Orlando Vici vilket känns mycket spännande.