Leonas Smilla och Leonas Yannic startar i V75

Ylva Brodda

Jorma Kontio körde vår Ylva Brodda i två av de tre V75-segrar som hon tog. Ska vi få uppleva samma glädje med Leonas Smilla när hon startar i V75 med Jorma i sulkyn? Efter två riktigt bra prestationer får Smilla nu prova på den riktiga hetluften. Smilla står hårt inne i loppet men förutsättningarna ser ändå intressanta ut. Smilla har visat att hon är mycket snabb ut i voltstart så spår 6 passar oss alldeles utmärkt!

Ylva Broddas både söner Leonas Yeti och Leonas Yannic har precis som sin mor vunnit på V75. Det ser dock tufft ut för Leonas Yannic att kunna upprepa triumfen från Silverdivisionen på Mantorp i februari. Spår 12 bakom bilen i ett kortlopp, det känns som att Yannic ofta har otur med spårlottningen.

Bilden är från Ylva Broddas seger i Bronsdivisionen på Solvalla 26 februari 2003. Det var på Marias födelsedag.

Leave a Reply