Positiv debut av Leonas Kaiser

Det blev precis ett sådant debutlopp man vill ha för en treåring. Invändig resa, loss i slutsvängen, snabb avslutning med krafter kvar i mål. Nu räckte det till en andraplats bakom Diederik Meilinks fine debutant Trapiche.

Vi citerar tränare Oskar Svanberg från oskarsvanberg.se

Kaiser gjorde debut på bästa vis. Öppnade skapligt och fick tredje invändigt, lucka på bortre långsidan och avslutade bra, mycket bra t.o.m. till en andraplats på 17,2. Det var precis en sådan debut jag ville ha med honom, snällt lopp och full fart över mål, och jag kan inte vara mer nöjd, det blir en riktigt bra häst! 14,5 sista varvet gör han så lätt. Detta var femte gången han såg rundbanan, inte så hårt vässad hittills alltså och pulsen låg på ca 85 e loppet, oerhört spännande att se hur han tar loppet.