Leonas Yeti vinner och Leonas Yonna kvalar

Leonas Yeti Leonas Yonna

12 juni var en känslomässig dag. Ylva Broddas förstfödde Leonas Yeti stod åter som segrare efter allt han varit med om. Samma dag kvalade Ylvas sista avkomma Leonas Yonna.

Tänk att tioårige Leonas Yeti kommit tillbaka som en vinnare! “Miljonären” Yeti som gett oss så många härliga upplevelser på travbanan. För snart två år sen fick Veronica överta Yeti men det ville sig inte bättre än att han fick en hovbensfraktur i december 2012. Med oändligt tålamod har Veronica låtit Yeti få all den tid han behövt och nu har alltså denna tuffa häst återigen satt motståndarna på plats. Vi är fulla av beundran för denna häst som fortfarande har viljan, gnistan och utstrålningen kvar.

När treårige Leonas Yonna var fem månader gammal var vi tvungna att ta bort Ylva Brodda på grund av en skada hon ådragit sig i hagen. Yonna har så mycket av sin mamma i sig, när man ser in i hennes vackra ögon ser man samma klokhet som i underbara Ylva. Tänk att Yonna gick godkänt kval samma dag som storebror Yeti vann lopp!