Leonas Kaiser vinner Bronsdivisionen!

Leonas Kaiser Bronsdivisionen

Foton: Magnus Strömsten

Det ska inte vara möjligt. Att gå direkt från Klass II till att vinna en högklassig Bronsdivision. Dessutom med full spänst över mål och med gott om krafter kvar.

– Det var mer krafter kvar i mål än i förra starten, sa Oskar efter loppet. Som också uttryckte det så fint att det är underbart när man känner en sådan harmoni med hästen. Vi har sagt det förut men det tål att upprepas: Tack alla i Stall Svanberg för allt jobb ni lägger ner på vår stjärna!

Vi är så otroligt stolta och glada över vår vackra och oerhört kloka häst. Det är en stor lycka att få följa en häst, från hingstval via den underbara föltiden fram till vinnarcirkeln efter V75-lopp.

Kaisers mamma Maxi Kimberley är inte dräktig i år, men vi är i full färd med det stimulerande arbetet att välja ny hingst åt henne. Däremot har Kaiser en riktig “full-poängare” till lillasyster i ettåriga Leonas Kristell.