Ännu en toppinsats av Leonas Kaviar

Kaviar startade i V65-1 på Mantorp i ett 1640 meter autolopp. Denna gång ställdes Kaviar mot V65-omgångens mest streckade häst som var Svanstedts All American Candy.

Till skillnad mot Yaffa är inte Kaviar någon snabbstartare och han tappade en del i starten från sitt andraspår. Efter startrusningen satt All American Candy planenligt i ledningen och Kaviar fick den mycket otacksamma uppgiften att gå först i andraspår utanför kvällens största favorit!

Men vilket lopp han gör Kaviar. Christel och Kaviar pressade upp farten och sög musten ur favoriten som inte klarade att hålla emot över upploppet. Hela tiden tassandes i rygg på Kaviar låg fine My Lindy Star som tackade för draghjälpen genom att passera Kaviar och vinna loppet. En mycket hedrande andraplats till Kaviar dock.