Leonas Smilla hade uppvisning då hon vann i Finland!

Leonas Smilla

Vi har sålt Leonas Smilla till Finland och hon har nu varit där i en månad. 4/10 gjorde hon sin första start i Lahti och fick ett snällt upplägg från bakspår. Hon var sist in på upploppet men gick en stark avslutning som räckte till tredjeplatsen.

Idag var det start igen, denna gång i Pori. Smilla hade åttondespår bakom bilen och fick även denna gång ett snällt upplägg långt bak i fältet. I mitten av sista sväng var Smilla sist i fältet då körande Robert Wesslin påbörjade avancemanget. Vilken avslutning Smilla svarade för! Hon svepte hela fältet över upploppet och vann lätt. Kusken bjöd på en härlig segergest.

Vinnaroddset var 10 gånger och segertiden 15,6 över 2100a.

Vi gratulerar de nya ägarna och gläds över att Smilla får visa vilken fin häst hon är!