Snopet men ännu en bra insats av Leonas Kaiser

Leonas Kaiser

Leonas Kaiser fick även i sin andra start ett snällt upplägg i loppet och gick i mål med mycket sparat. Stall Svanberg har förhoppningar på mycket lovande Kaiser och hittills har han inte gjort oss besvikna. Det vi tycker är speciellt positivt är att han trots sin orutin uppträder så förnuftigt både på och utanför banan. 

Tyvärr missade han segern i sin andra start då han från vinnarhålet inte var med i en tempoväxling varvet kvar så att den utvändige hästen kunde slinka ner framför. Eftersom ledaren kort efteråt galopperade kan vi konstatera att det var segern som rök på grund av detta. Kaiser fick sedan aldrig chansen utan blev fast och slutade fyra med precis allt kvar i mål.

Vi tröstar oss med att Kaiser fått två mycket positiva erfarenheter med sig från sina första lopp. Framtiden ser spännande ut!