Vi får se alla Maxi Kimberleys avkommor på tävlingsbanan kommande fem dagar

Leonas Kaiser

Samtliga “Leonas K”-hästar visar upp sig på banan de närmaste dagarna. Förutom ettårige Leonas Kasper förstås.

Maxi Kimberley har fem avkommor och inom fem dagar får vi se fyra av dem på banan!

Det börjar imorgon torsdag 3/5 då Leonas Kaksi startar i Åbys uttagning till Sverigeloppet i monté. Denna gång med Sveriges “monté-drottning” Åsa Svensson i sadeln. På söndag startar Leonas Kilroy på Vaggeryd från spår 2 bakom bilen i ett 1640 meters lopp. Johnny Takter i sulkyn!

På Mantorp på måndag startar Leonas Kaviar i Dagens Dubbel-2. Kaviar startar med 20 meters tillägg och får återigen Jennifer Tillman i sulkyn. Kaviar har gjort bra lopp varje gång på slutet. Senast i Eskilstuna såg det ut som om segern skulle komma men Kaviar fick ge sig mot en tilläggs-häst och slutade tvåa.

Mantorps-kvällen börjar med att vi får se treårige Leonas Kaiser i kval-lopp. “Vi har nog aldrig haft en mer talangfull treåring” säger tränare Oskar Svanberg. Spännande att se store och snygge Kaiser på banan! Bilden är från i höstas då tvåårige Kaiser mätte 168 cm över manken.

Den stolte modern Maxi Kimberley körde vi till Norrby på första maj för inseminering med Orlando Vici.