Leonas Yaffa bra som tvåa

LeonasYaffa 111229 2

Leonas Yaffa gjorde ännu ett bra lopp på Mantorp 16/1. Denna gång var det debut över kort distans och startsnabba Yaffa hade återigen haft tur i spårlottningen med innerspår bakom bilen för andra gången i rad. Det var även Christel Berntsson som körde igen. (Bilden är från segern på Axevalla)

Yaffa är verkligen startsnabb vilket vi sett i tre starter i rad nu. Precis som senast i Axevalla körde Christel i ledningen men tvingades köra undan på upploppet och släppte därmed ut Wingait Zazzi från vinnarhålet vilken spurtade förbi i en snabb avslutning. Stort plusbetyg dock till Yaffa!

“Lira nästa gång” skriver Tomas Thell i ÖstgötaCorrespondenten med följande motivering: “Leonas Yaffa fick öppna ganska tufft för att försvara ledningen. Tvingades sedan rycka undan i början av upploppet och släppa ut vinnaren. Revansch nästa gång?”