Två segrar samma dag på två olika banor!

Det var inte en av årets finaste dagar vädermässigt. Stormbyar som ackompanjerades av häftiga regnskurar. Vi började dagen med bilfärd till Axevalla där Leonas Yaffa och Leonas Kaviar startade på Lunch-V4. På västkusten var det orkanstyrka i vindbyarna. Riktigt så illa var det inte på Axevalla men det var knepiga förhållanden och inte helt lätt att gå i ledningen. Det klarade dock Yaffa som vann på dagens näst snabbaste segertid.

Efter Leonas Kaviars lopp i V4-4 satte vi oss i bilen för att åka till Mantorp. Vädret var nästan lika illa där, det regnade men blåste inte riktigt lika mycket. På Mantorp fick vi njuta av en mycket fin Leonas Smilla som glänste, vann överlägset och gav Karin Svanberg segern i Mantorps Lärlingsmästerskap! Mer info följer…