Julefrid – Sedan 4 starter kommande vecka

Oppreva December2010

12 december förra året var det så här mycket snö i Oppreva! I år får vi fira en grön jul.

Vi njuter av julen och laddar mot alla spännande starter i veckan som kommer. Fyra hästar till start, tre är förstarankade och en trejderankad. Det börjar i Eskilstuna på tisdag med Leonas Yeti. Sedan blir det fullt upp på torsdag med starter på två banor. Mest spännande känns det att Leonas Yaffa gör sin första start sedan hon “kommit hem” till Markebo, i ett ST-lopp för treåriga ston. Loppet är lunch V4-3 på Axevalla och Yaffa har lottats till spår 1 bakom bilen. I loppet efter startar Leonas Kaviar med tredjespår bakom bilen. Båda våra hästar körs av Christel Berntsson och båda är förstarankade!

Sedan styr vi kosan mot Mantorp för kvällstävlingar där Leonas Smilla ska se till att Karin Svanberg blir lärlingsmästare på Mantorp. De startar med fjärdespår bakom bilen.

Vi kan i alla fall inte klaga på spårlottningarna. Alla loppen startas med bil och våra hästar startar med spåren 3 – Yeti, 1 -Yaffa, 3 – Kaviar, 4 – Smilla.