Seger till Leonas Kaviar

LeonasKaviar 090515

Vid Mantorps lunchtävlingar 20/10 fick Leonas Kaviar en välförjänt seger. Vi har sagt att det aldrig brukar lösa sig för Kaviar när han sitter i låst position i loppen. Men den här gången var det Kaviars tur. Jorma och Kaviar öppnade snabbt bakom bilen och Kaviar kom upp till första 500 på snabba 1.11,4. Strax efter släpptes den stora favoriten Sir Nile till ledningen och så såg det ut fram till sista kurvan. Calvin Cavat satte press på Sir Nile och den efterlängtade luckan kom för Kaviar denna gång! Kaviar tackade för den fina styrningen och spurtade till säker seger.

Vi är väldigt förtjusta i vår fina Kimberley-son. En trevligare häst än Kaviar att vara ute och tävla med får man leta efter. Bilden är tagen efter att Kaviar och Christel segrat i E3-bonus i Örebro för ett par år sedan.