Farväl Ylva

YlvaBrodda 111002

Här ovan är en av de allra sista bilderna på Ylva Brodda, tagen i söndags. På grund av en skada har vi varit tvungna att ta bort vår älskade Ylva. Det är det tyngsta jag varit med om under mina 34 år som hästägare.

Ylva var en mycket speciell häst, den klokaste häst jag någonsin träffat. Ylva var en häst som berörde och betydde mycket för många. Vi hade många härliga upplevelser på tävlingsbanan med Ylva och vi var många som fick ta del av glädjen både i vinnarcirklar och i träningen av Ylva. Själv njöt jag av att dressyrträna denna så otroligt kloka och lättlärda häst. Utan all den tid familjen Svanberg lade ner på Ylva hade vi aldrig nått de framgångar vi hade.

Idag glädjer vi oss åt Ylvas härliga avkommor. Leonas Yeti, Leonas Yannic och Leonas Yaffa följer vi på tävlingsbanan. Ettåriga Leonas Youlin och årsfölet Leonas Yonna är kommande stjärnor som har ärvt sin mors härliga psyke.