Oj vad nära för Leonas Smilla!

Lopp13 J 110903

Smilla startade i dagens allra sista lopp under derby-lördagen. Nämare seger än så här kan man inte komma utan att vinna. Dels går det knappt att se vem som är först på målfotot. Dels är det frågan om när den andra hästen, Lutfi Kolgjinis Password, galopperar. Kommer galoppen före eller efter mållinjen?

Vi var verkligen glada efter loppet, trots den snöpliga förlusten. Det känns som att Smilla fick sitt genombrott!  Smilla fick gå den tunga vägen först i andra spår men trots det svarade hon för en fantastisk avslutning av loppet. Ludde drog undan i täten men in på upploppet kom Smilla i en virvlande slutspurt och så här nära var det att hon hann fram till segern.

Hellre fria än fälla och vi är glada över andraplatsen, men är inte Luddes häst i galopp? Här är ett annat målfoto från Jägersro att jämföra med

Leave a Reply